BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   6Post.com | BMW 6-Series Forum > BMW 6 Series Forum > BMW M6 Forum (F12 / F13)

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      02-16-2019, 07:36 PM   #1
Xx__xs
Major
United_States
133
Rep
1,094
Posts

Drives: m6
Join Date: Jun 2010
Location: 000

iTrader: (1)

Exclamation Unbearable Creaking/Sqeaking noise coming from rear seats/headrest in F12 M6 (video)

fixed

Last edited by Xx__xs; 04-28-2019 at 04:42 PM..
Appreciate 0
      02-17-2019, 07:54 AM   #2
mgmarsh39
Second Lieutenant
mgmarsh39's Avatar
83
Rep
200
Posts

Drives: M6 Gran Coupe
Join Date: Mar 2018
Location: DFW

iTrader: (0)

Try some Velcro.

Take the loop side (soft side) and wrap the end of the metal post that latches the headrest and see if that helps.
Appreciate 0
      03-03-2019, 07:56 AM   #3
M6Havana
M6 f12 Havana
M6Havana's Avatar
United Kingdom
96
Rep
424
Posts

Drives: M6 Cab
Join Date: Sep 2015
Location: south england

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Xx__xs View Post
I'm experiencing some pretty crazy creaking coming from the interior of my convertible m6. It is more pronounced when the top is up although it still happens when the top is down just not as loud.

It is coming from the rear passenger headrest/the rear seats and the convertible mechanism lid...i took a video. how can i fix this?

https://player.vimeo.com/video/317724014

Exactly what i had recently, bmw lubed it all up nicely and now no more creaking
Appreciate 0
      03-06-2019, 09:06 PM   #4
AWF10M5
Captain
84
Rep
723
Posts

Drives: f10 m5
Join Date: Dec 2016
Location: Bikini bottom

iTrader: (4)

Have the same in my f10 m5. Banging the seat fixes it for a couple of months. (Not even joking)
Appreciate 0
      03-09-2019, 10:06 AM   #5
thebmw
Post Advisor
90
Rep
579
Posts

Drives: Many BMWs and SRTs
Join Date: Feb 2010
Location: Illinois

iTrader: (0)

I had a similar problem with the passenger headrest. Tried many, many things! Silicone lube seems to be the trick.
Appreciate 1
Xx__xs133.00

      04-28-2019, 04:42 PM   #6
Xx__xs
Major
United_States
133
Rep
1,094
Posts

Drives: m6
Join Date: Jun 2010
Location: 000

iTrader: (1)

i fixed it. silicone lube worked
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 06:02 PM.




6post.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST