BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
      05-17-2019, 11:49 AM   #1
deadspoogi
Private
7
Rep
73
Posts

Drives: is250 lexus
Join Date: Jun 2010
Location: nyc

iTrader: (0)

Left low beam malfunction

was driving last night and saw error left low beam malfunction ... came out of the car and saw nothing out led and lights were working fine ... any idea what's wrong? The message seems to have went away but kinda worried . I'm at 40k miles 640 x drive gran coupe
Appreciate 0
      05-17-2019, 03:51 PM   #2
mrjsmith88
Private First Class
mrjsmith88's Avatar
20
Rep
149
Posts

Drives: 2014 BMW 650 GC Xdrive
Join Date: Dec 2017
Location: Queens

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by deadspoogi View Post
was driving last night and saw error left low beam malfunction ... came out of the car and saw nothing out led and lights were working fine ... any idea what's wrong? The message seems to have went away but kinda worried . I'm at 40k miles 640 x drive gran coupe
Adaptive led module is gone gotta replace I got the part right now in my trunk jus Waitin to put it on I like drivin wit the led eyes on only lol
Appreciate 0
      05-17-2019, 04:02 PM   #3
deadspoogi
Private
7
Rep
73
Posts

Drives: is250 lexus
Join Date: Jun 2010
Location: nyc

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by mrjsmith88 View Post
Quote:
Originally Posted by deadspoogi View Post
was driving last night and saw error left low beam malfunction ... came out of the car and saw nothing out led and lights were working fine ... any idea what's wrong? The message seems to have went away but kinda worried . I'm at 40k miles 640 x drive gran coupe
Adaptive led module is gone gotta replace I got the part right now in my trunk jus Waitin to put it on I like drivin wit the led eyes on only lol
I don't see anything wrong with the car or the lights though..... also how much is the whole repair plus labor and parts ?
Appreciate 0
      05-18-2019, 04:44 AM   #4
mrjsmith88
Private First Class
mrjsmith88's Avatar
20
Rep
149
Posts

Drives: 2014 BMW 650 GC Xdrive
Join Date: Dec 2017
Location: Queens

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by deadspoogi View Post
Quote:
Originally Posted by mrjsmith88 View Post
Quote:
Originally Posted by deadspoogi View Post
was driving last night and saw error left low beam malfunction ... came out of the car and saw nothing out led and lights were working fine ... any idea what's wrong? The message seems to have went away but kinda worried . I'm at 40k miles 640 x drive gran coupe
Adaptive led module is gone gotta replace I got the part right now in my trunk jus Waitin to put it on I like drivin wit the led eyes on only lol
I don't see anything wrong with the car or the lights though..... also how much is the whole repair plus labor and parts ?
I paid 500 for the module..shop said 200$ for program n install
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 03:26 PM.




6post.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST