BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
      01-26-2014, 12:29 PM   #1
tony1
New Member
1

 
tony1's Avatar
 
Drives: 2014 M6 Gran Coupe
Join Date: Nov 2013
Location: Virginia


Posts: 8
iTrader: (0)

loss of acceleration

BIMMERPOST
     Featured on BIMMERPOST.com
I have installed gruppe M intakes but been having a problem with loss of acceleration when rpms fall below 2000 especially when trying to accelerate in 5th gear or above....Has any had this problem or any thoughts. BMW states mass air flow sensors ok but i am still worried....appreciate any insight
Appreciate 0
      01-26-2014, 09:34 PM   #2
noushy
///M Fan
United_States
8

 
Drives: 2013 BMW M6 Coupe
Join Date: Jul 2012
Location: Detroit, Mi


Posts: 357
iTrader: (0)

Make sure all connections tight. It uses stock mass air flow sensors so that shouldn't be issue. They reuse the factory ones.
__________________
2013 BMW Alpina B7x SWB Alpina Blue
2013 BMW M6 Coupe Brilliant White Met. Akrapovic Evo full titanium, AMS Alpha DPs, Gruppe M intake, HRE S101s 20s, full BMW M perf parts, comp springs sway bars, awaiting Dinan, 630hp 570lb/ft
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 08:47 AM.




6post.com
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST